woensdag 17 februari 2010

Mooie Blogger


Meloentje, zoals verschillende blogsters haar intussen kennen, heeft me genomineerd voor de Beautiful Blogger Award. Bedankt, meid!

Deze award gaat gepaard met een aantal regels:
1. Thank the blogger who has nominate you for this award.
2. Put the award on your blog.
3. Give the link of the person's blog who has given you this award.
4. Share 7 interesting facts about yourself.
5. Nominate 7 other people for the Beautiful Blogger Award.

En wie ben ik om de regels niet te respecteren!

Zeven (7!) interessante dingen vertellen over mezelf, dat is een hele mond vol. Hier gaan we: Ik...
... zie er 's morgens slechter uit dan de gemiddelde West-Europese vrouw
... ben verslaafd aan chocolade
... ben allergisch aan alles wat een pels heeft, inclusief mijn konijn Truffel
... ben desondanks helemaal gek op dat beest
... lees graag bekende en geapprecieerde schrijvers
... maar moet toegeven dat ik ook verknocht ben aan chicklit
... wat me geïnspireerd heeft om een eigen boek te schrijven over het lief en leed van het achtienjarig meisje dat ik geweest ben. Over haar liefdesverdriet, problemen met het andere geslacht, dagelijkse beslommeringen inzake dat laatste onderwerp en de conclusie dat ze misschien beter non kan worden. Met de inspirerende titel "Misschien moet ik non worden".

Mijn genomineerden zijn:
Design to impress (voor de geweldige layout van mijn blog)
The Fabulous Life of Suusje Q
Unwritten
Dream on
Secrets don't make friends
Forever Sunset
Interrupted Rainbow

Allen daarheen!

20 opmerkingen:

Unwritten zei

Aah, ik vind het echt super lief dat je me genomineerd hebt! Inderdaad laat de zomer maar komen, het is nu wel genoeg geweest ;)

Liefs!

Suusje Q. zei

Dankjewel, Veerle! Ik voel me vereerd en ben er erg blij mee! Jij hebt hem op jouw beurt ook terecht gekregen natuurlijk!

Liefs, Suusje Q.

Nadja Norden zei

Allerbeste vriendin Veerle,
Mijn oprechte felicitaties voor je benoeming van de ‘Beautiful Blogger’ Award.
Als ik goed mee ben krijg je niet (zozeer) de Prijs voor een mooie Blog, maar omdat je als mooie Blog(st)er bevonden werd.
Voor ons is het de gelegenheid om een aantal nieuwe zaken over je te weten te komen, maar echte zeven zijn het niet geworden;) Ook zo goed!
Ik lees met tevredenheid dat je voor deze Award ook Nikki nomineert. Nog eens bedankt voor alles wat je voor deze Girl doet.
Ik maak van de gelegenheid gebruik om te laten weten dat ik door een verkeerde technische ingreep onvrijwillig geen volgster van “Interrupted Rainbow” (die intussen enkele keren van naam veranderde) meer ben en het mij helaas niet mogelijk is om mij weer in te schrijven. Ik moet haar nu altijd langs een ommetje volgen.
Hoe dan ook wens ik je nog veel succes met je Blog, als het even kan (maar zonder verplichting) met regelmatig iets nieuws – het moet niet altijd een literaire hoogvlieger zijn, hoewel het daarnaar is dat ik uitkijk – en graag ook een af en toe een groet van je in MIJN Blog.
Kus. Liefs van
'Zuster Overste'Nadja

PS: En doe me dat plezier: ik verkies de Duitse schrijfwijze mijner voornaam ;)

Nadja Norden zei

Desperately searching Veerle!
Surf eens naar Sanne,
http://demi-vu.blogspot.com
Zeker meer voor jou dan voor mij;) Laat me iets weten
Kus. Je vriendin,
Nadja
<3

www.martinemussies.nl zei

Ik ga direct doorklikken, heel leuk, ben benieuwd! En wat GOED dat je een boek geschreven hebt :) is het ook uitgegeven? Of kan ik het on-line lezen? Ben nu wel heeeeel benieuwd!

Nikki zei

Hi Veerle,

Ontzettend hard bedankt.
Ik zie het nu pas. Heb die notification precies over het hoofd gezien! Ik ga er morgen eens werk van maken.
xx

Els zei

Hoi Veerle,
Sorry voor de late reactie, maar heel erg bedankt dat je mij hebt genomineerd! Vind ik echt super van je. Ik zal trouw de regels weer opvolgen ;)

Caithlin zei

Zo erg bedankt voor je nominatie he :) En ik ben ook allergisch voor mijn eigen konijn, dus je bent niet alleen ;) Vervelend he?

De anonieme dagboekschrijfster zei

Ik denk dat je dit wel leuk vindt: http://firstbestseller.blogspot.com

Nadja Norden zei

Searching desperatly Veerle!
Heb je het zoo druk? Drie weken niets meer van je…Hoe dan ook, je mooie naam staat weer in een van mijn posts. May I have your Comment please? ;)
Kus. Je vriendin die voortdurend aan je denkt,
Nadja
<3

Nadja Norden zei

Dag Veerle,
Vanzelfsprekend zal ik de Blog van “Lente Debruyne” graag monitoren. Mooie 'Nom de Plume'. Mijn eerste kommentaartje is al onderweg. Mijn eerste onverbloemde indruk: Een geslaagde variante, veeleer voortzetting op “Misschien moet ik non worden”. Hetzelfde schrijftalent, dezelfde Bordewijk stijl, dezelfde geprononceerde autobiografische elementen. Kortom, ik herken alles, ik herken en loof de schrijfster, die knapweg een levenssfeer beschrijft die de mijne niet is.
Dus bedankt voor je vertrouwen en schrijf vlijtig verder. Ik zal niet met mijn lof en, waar het aangebracht is, niet met mijn kritiek sparen. Succes ermee!
Laat je je door mij kussen? Heel veel liefs,
Je vriendin
Nadja
<3<3<3

Nadja Norden zei

Lieve vriendin Veerle,
Ik ben beschaamd en bied je mijn verontschuldigingen aan. Natuurlijk heb je niets gecensureerd, ik was verward deze morgen: de “lange tekst” staat hierboven en in mijn Blog. Mijn Enissa had het mij ook al gezegd ;)
Kus. Met dank voor je vertrouwen,
Nadja
<3<3<3

Nadja Norden zei

Dag Veerle,
Vandaag had ik een afspraak bij de tandarts, een echt vriendelijke leuke dame. Ik moest daardoor aan je kortverhaal “De tandarts” denken. Mijn eigenlijke tandarts, Florence, is in voor een paar jaar Vietnam, waar ze haar man gevolgd is en ter plaatse bij een Franse tandarts aan de slag is. Desperately searching Veerle! Deze keer in de gedaante van Lente Debruyne…
Ik heb de tijd nog niet gevonden om al haar verhalen door te nemen, maar zoveel is zeker: De jonge dame heeft talent. En dat laat zich wel niet in één zinnetje samenvatten. Laat me weten wat je van mijn mening denkt, dan voel ik mij aangemoedigd om je nog meer literaire kritiek te schrijven.
Ik heb onlangs in een afschuwelijk psychologieboek “Waarom mannen niet luisteren en vrouwen niet kunnen kaartlezen” (Beides stimmt nicht!”) een toffe zinsnede gezien over een bepaald type Vrouw: “ze zag uit als een bibliothecaresse die voor non studeert” (Lach) Als dat niets is! Als je wil, schrijf ik je nog de juiste referentie.
Kus. Heel veel liefs
Je vriendin
Nadja
<3<3<3

Vivian zei

yaay voor chocola!!

Judith, zei

dankjewel voor je reactie meid!

Mylène. zei

gefeliciteerd met je award!
wat knap dat je een boek geschreven hebt! dat wilde ik ook altijd eens doen, maar ik heb nooit genoeg doorzettingsvermogen haha.
& dankjewel voor je reactie ^^

NINA zei

leuk om te lezen!! xo

Sam zei

dankjewel!! en je kan echt heel leuk schrijven!! ik ga je volgen. liefs

Nadja Norden zei

Hallo Veerle,
Heb je de Blog DEMI VU van Sanne al eens bezocht? Mag ik je als vriendin vragen om Sanne een steuntje te geven en je in te schrijven als “regelmatige lezer” in haar Blog. Ik ben je daar héél dankbaar voor. http://demi-vu.blogspot.com
Kus. Heel veel liefs,
Nadja
<3<3<3

Nadja Norden zei

Oh Veerle,
Fantastisch dat je Sanne al eens geschreven hebt. Dank je wel. Hopelijk krijg ik ook een commentaartje van je, of is deze in Cyperspace verdwenen? Blogger doet soms raar. Ik heb ook Lente Debruyne aangeschreven, zal ze mij antwoorden? Ik ben zoals een klein meisje die ook graag een lief briefje (billet doux !!!) krijgt. Ik sta te popelen...
Kus. Heel veel liefs,
Nadja
xoxo