woensdag 2 september 2009

Absurde treinconversatie 2

“Die heeft die deur niet dichtgedaan.”
“Het is toch erg, hé.”
“Ja. Lui zijn, hé.”
(kijkt de puber kwaad na en staat luid zuchtend op om de deur dicht te doen)
“Die deur gaat vanzelf dicht.”
“Het zijn toch krakken, hé.”
“Ja. Slim zijn, hé. Wie lui is, moet slim zijn.”

8 opmerkingen:

Nadja Norden zei

Lieftallige Veerle♥
Heel tof, zet de reeks verder als het kan☼.
Kus. Veel liefs,
Nadja
<3

Enigma zei

Hah, deze is ook echt gewéldig!
Moest vandaag aan u denken;
we moesten ons in Nederlands voorstellen (nieuwe juf...) en zeker vier mensen (achter elkaar dan nog wel) zeiden dat ze volgend jaar Communicatie Wetenschappen wouden gaan doen :)
Hoop dat je het goed stelt!
xx

Sam zei

Echt tof gevonden. Grote inspiratie voor treingezichten.

Nadja Norden zei

Lieftallige knappe Veerle♥,
Surf eens naar http://weblog.alternatiefkostuum.nl Er is daar een aanbieding “Stock en inboedel te koop” van Mariëlla Kallenberg. Ongelooflijk maar waar het lijkt als twee druppels water op een kort verhaal van F. BORDEWIJK! Wie weet kan je hiervan inspiratie opdoen :D
Veel liefs,
Je vriendin
Nadja

Enigma zei

Hi Veerle,

Dank u voor uw ontzettend lief en motiverend berichtje dat je op mijn blog naliet.

Ik hoop dat ik dit schooljaar mijn tempo wat kan aanhouden, alhoewel, liever zoals jij wat minder schrijven en steeds mooie dingen de wereld kunnen inzenden dan snel snel wat samengooien en buiten smijten :)

Over mijn studiekeuze heb ik nog niets kunnen verzinnen. Ik begin er ontzettend zenuwachtig en weemoedig van te worden...

Het allerliefste zou ik tandheelkunde of geneeskunde doen (mijn ouders, tantes en nonkels zitten allemaal in dat veld en het lijkt me geweldig om 's avonds thuis te komen en te weten dat je écht een verschil hebt gemaakt...), maar mijn wetenschappelijke vakken zijn niet al te sterk dus ik haal de ingangsexamens waarschijnlijk niet eens.

Daarnaast spreekt die communicatiewetenschappen me wel ontzettend hard aan, maar ook psychologie, rechten, sociologie en mijn teer beminde filosofie spoken door mijn hoofd.

Alhoewel, als ik de kans krijg om in het buitenland te studeren grijp ik die ook wel met beide handen, maar daar ga ik volgende week eens over informeren, want thuis zie ik het momenteel niet meer echt zitten :)

Ik ben wel zeker dat ik naar de VUB wil, maar op geld voor een kot moet ik hier vrees ik ook niet regelen dus dat zie ik nog wel.

Anyway, om een lang verhaal kort te maken, wou ik gewoon eens vragen of ik jou een op msn kon spreken ofzo i.v.m. communicatie wetenschappen en de VUB (ik veronderstel dat je daar gestudeerd hebt?).

Veel liefs,
Nikki

Nadja Norden zei

Desesperately searching lieftallige Veerle♥
Bij Nikki lees ik dat je het de afgelopen tijd heel druk hebt gehad, mijn knappe vriendin. Goed zo! Dat is ongeveer hetzelfde met mij, tot half oktober nog. Maar zoveel tijd en oog heb ik toch speciaal voor jou! Ik wacht STEEDS op nieuwigheden van je. Als je even tijd hebt: Er zijn in mijn Blog een paar zeer interessante bijdragen over Willem Elsschot, en morgen komt de presentatie van een boek met verhalen, waarvan de lectuur een MUST is voor schrijfster Veerle♥ Goossens, namelijk iets over “P O T E N T I E E L”. Je zult er literair en ook anders je vreugde aan beleven. Nieuwsgierig gemaakt? Dat was ook de bedoeling ;)
Kus. Heel veel liefs,
Je vriendin
Nadja
<3<3<3

Nadja Norden zei

Still desperately searching Veerle♥
Kus. Heel veel liefs,
Nadja
<3<3<3

Nadja Norden zei

Lieftallige Veerle♥, waar ben je, waar blijf je? Hopelijk lees je dit spoedig.
Nikki heeft zoveel talent,ze heeft weer tot tranen roerend mooi geschreven, na haar losbolligheden in Barcelona (lees maar zelf). Wie zal haar helpen? Het doet me pijn machteloos toe te kijken. Ze doet me denken aan het Griekse beeld, Laocoön en zijn zoons, dat ooit (misschien nog?) in de scholen onderricht werd met als vraag: ‘Was het de pijn in de geneugte, of de geneugte in de pijn?’ Dezelfde vraag, stelt zich hier, snik.
Jij kan haar MISSCHIEN helpen. Bedankt om haar te schrijven.
Kus Heel veel liefs,
Je vriendin
Nadja
♀♀