donderdag 6 december 2007

Welkom

Ik kan het moeilijk geloven, maar het is eindelijk zover: mijn boek is op dit eigenste moment werkelijkheid aan het worden. Het is met vallen en opstaan gegaan, het heeft me veel tijd en moeite gekost en ik besef dat het resultaat voor velen niet bevredigend zal zijn. Ik kan alleen maar hopen dat zij beseffen dat een boek schrijven niet vanzelf gaat en dat ikzelf ook niet 100% tevreden ben met het resultaat. Ik weet dat sommige stukken beter hadden gekund, ik weet dat ik sommige dingen anders had kunnen formuleren, maar een mens kan niet blijven bijschaven. Er komt een moment waarop je je bij het resultaat moet neerleggen. Dat heb ik gedaan en over het algemeen ben ik er tevreden mee.

Het lijkt misschien overdreven om hiervoor een hele blog op te zetten, maar het leek me de leukste manier om de reacties op mijn verhaal te ontvangen. Ik verwacht geen hype à la Bridget Jones, het zou maar hautain van mij zijn dat wel te doen, maar reacties zijn altijd welkom. Uiteindelijk ben ik maar een meisje met een hobby en een droom, en alle (degelijk gestaafde ;) ) commentaar kan mij helpen. Wie zich geroepen voelt om iets te schrijven mag zich dus gerust laten gaan.

Een dikke merci aan iedereen die in mij geloofd heeft, aan iedereen die mijn boek gekocht en/of gelezen heeft en tenslotte aan iedereen die een kijkje komt nemen op deze blog!

Veerle

21 opmerkingen:

bethtje zei

Dag prinses,

Ik wens je een hele dikke proficiat toe. Ik kijk er enorm naar uit je boek te lezen!!

Dikke zoen

veerle zei

Dag meiske,

Dank u voor het vertrouwen en de steun, nog even en je zal mijn schrijfsels in handen hebben en zelf kunnen oordelen!

Lieve kus

Tim zei

In de categorie 'premature reacties', vandaag de volgende:

Ik ben het niet eens met de hypothetische ambitie waarvan sprake in de titel van uw boek!

Edoch, respect, schouderklopjes, hand-op-de-borst en dergelijke meer voor je prestatie! Voor het overige hou ik mijn mond tot mijn ogen de ongetwijfeld sensuele tekstuur (ha, get it? tekstuur!) van uw geesteskind hebben mogen ervaren.

Sincerely yours,

Prince

appelsien zei

hoi hoi mijn kersje (zo sta je dus nog steeds in mijn gsm, van lang vervlogen tijden geleden:-))

het maakt niet uit dat je boek geen bridget jones is, dat van jou is waarschijnlijk gewoon veel beter: een echte veerle goossens!!! en het maakt niet uit dat je boek misschien niet perfect is, wie wil er nu perfectie? perfect klinkt saai in mijn oren... en saai zijn we zeker niet:D nee nee. maar ik kan wel met zekerheid zeggen: ik kijk er naar uit om het te lezen!

SMOESCH

veerle zei

Hopelijk kan het hele verhaal achter die hypothetische uitspraak u geruststellen en doen begrijpen van waar die komt. En moest dat niet zo zijn, is het nog altijd dat maar: een hypothese. Het komt allemaal wel goed :)

veerle zei

Dag Sientje,

Perfect klinkt misschien saai, maar iedereen streeft er wel naar in de dingen waar hij of zij echt achter staat natuurlijk. Gelukkig is de invulling van die perfectie voor iedereen anders en kan niemand mij daar in feite dus volledig op afrekenen :) (wat een opluchting!)

Dank u voor het enthousiasme!

Kus!

Carmen zei

Hey meid,

Proficiat met je boek. Veel mensen dromen erover, jij hebt het lef het ook daadwerkelijk te doen (waardoor mijn bewondering voor u NOG groter wordt uiteraard :p). Over die perfectie hoef je je geen zorgen te maken. Ik ben zelf niet in staat één boek van Brusselmans volledig uit te lezen, en die heeft het schijnbaar wel allemaal voor elkaar, dus het is puur een kwestie van smaak. :-) Succes in ieder geval en pluim voor jezelf!

xxx

veerle zei

Ik dacht anders wel dat onze samenwerking en het resultaat ervan in de buurt van perfectie kwamen ;) Wat mijn smaak betreft natuurlijk... Laat mij in ieder geval maar weten of je mijn boek wel uitgelezen krijgt!

Kus van je mede-columniste

Farida (of rachida?) zei

Ik sta te popelen om het te lezen!:D
Zoen

Anoniem zei

lieve schat,

zo bescheiden als je bent en zo niet bescheiden als ik ben: ik voel mij nu toch wel vereerd ze ;)
Hoop dat dit misschien een eerste start is van misschien wel een hele reeks "Veerle Goossens boeken". Dat geluk heb je dan nog, als onze marketing volledig mislukt kunde daar nog geld mee verdienen! Maar wat moet ik dan doen? Misschien bent ge wel zo goed om mij dan met een camion, volgestapeld met boeken geschreven door u, te laten rijden naar de boekenwinkels ofzo? :)
nog veel succes!! ich liebe dich

veerle zei

Na de technische hulp over hoe ge uw reactie moest posten (maar zo ken ik u!) dank u voor de reactie bol ;) We gaan er in de eerste plaats wel van uit dat bench ni gaat mislukken, en dat we dees als bijberoep hebben voor moesten we de wijde wereld nog is willen ontdekken! En internationaal en sociaal als ge zijt moogt gij zeker mijn trucker zijn! Zo ben ik er al zeker van dat die ni in mijn kont knijpt ;) Alhoewel...
In ieder geval, ik vind wel een jobke zodat we onze rusteloze geest kunnen entertainen!

Salut gazelle!

Anoniem zei

et toffe is misschien wel dat ik er echte dingen in zal herkennen... ben super benieuwd!!! mag k altijd bij twijfel iets navragen (als het boek uit is uiteraard?) ter zekerheid?
veel succes!
ik kijk er enorm naar uit om het te lezen!

dikke soen

veerle zei

Vragen staat uiteraard vrij, anoniempje! Het zal sowieso niet altijd duidelijk zijn wanneer het fictie is en wanneer niet, ik denk dat ik de enige ben die er helemaal aan uit kan. Maar op zich is het hoofdpersonage ook niet wie ik ben, dus moet je alles in perspectief zien. En moesten er echt vragen zijn, mag je die altijd stellen :)

Kus!

Aubry zei

Hey Veerle,

Gefeliciteerd met je eersteling, inderdaad een geslaagde onderneming in barre tijden voor de zeven hogere kunsten. Blij dat we er in de Vlaamsche contreien een nieuwe muze bijhebben.

Groetjes, Der Daufmeister

veerle zei

Dag Aubry!

Ik heb dus geen mail gehad van uw berichtje, maar bij deze merci! Ik hoop dat uw eerste zin, aldan niet in combinatie met de laatste (want die vond ik eigenlijk nog beter :p ) u ook ver moge(n) brengen!

Anoniem zei

Fayle,

Er valt onnoemelijk veel te zeggen over je boek. Maar van een welopgevoede schrijfster zou je toch moeten mogen verwachten dat ze geen draak van een zin laat staan als deze die nog net op p.40 begint...

IK, X

veerle zei

Dat zou je moeten mogen verwachten, ja :) Te lange zinnen is helaas één van de dingen waar ik nog moet aan werken... Hoewel ik er op p. 40 percies geen vind? Laat het gerust weten wat u allemaal door het hoofd is geschoten, per mail mag ook! Want ik weet eigenlijk niet wie je bent ;)

Anoniem zei

Als ik alles moest laten weten wat mij allemaal door het hoofd is geschoten, dan kon ik beter nonnik worden...!

veerle zei

Spijtig... Maar ik zal genoegen nemen met de belangrijkste ;)

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
veerle zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.